17:26:01 28.03.2024
Stiri

Cum poți CONTROLA calculatorul de la distanță cu un simplu ACCESORIU?

Știri 27.09.2015 17:46 Vizualizări2184 Autor: Ziarul National


Cum poți CONTROLA calculatorul de la distanță cu un simplu ACCESORIU? cunoastelumea.ro

MYO, brățara care permite controlul wireless al tehnologiei prin intermediul gesturilor și al mișcărilor efectuate de braț, va fi prezentată în București în perioada 6-8 octombrie curent, scrie cunoastelumea.ro

Oricine poartă această brățară poate controla, prin gesturi, calculatorul, telefonul mobil (smartphone) și tableta, prin intermediul aplicției Bluetooth.

MYO folosește senzori și o tehnologie computerizată care se concentrează asupra activității electrice și a mușchilor din antebrațul purtătorului pentru a determina gesturile.

MYO2

Brățara caută singură informții pe internet, redă muzică, mărește sau micșorează volumul, comută între aplicații. Myo citește gesturile și mișcările mânii pentru a controla perfect comenzile primite.

Fiecare gest al mânii care poartă brățara, se „traduce” printr-o aplicație sau comandă dată normal prin folosirea tastaturii și a mouse-ului.

Robotul care dansează, telefonul ECHO și brățara care permite controlul tehnologiei prin intermediul gesturilor sunt doar câteva dintre obiectele electronice care vor fi prezentate și care vor putea fi testate la Internet & Mobile World 2015 (IMWorld 2015). Un eveniment dedicat soluțiilor digitale, mobile și de programare computerizată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md