„Şoferul maşinii RMP 005 a traversat linia dublă continuă pentru a o lăsa pe deputată în faţa coloanei de protestatari mobilizaţi de PSRM”, precizează sursa.

Ulterior, Greceanîi s-a alăturat coloanei de socialişti care a pornit de la Memorialul Eternitate spre Parlament, iar aici au organizat un protest împreună cu reprezentanţii Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi.

Reprezentanţii Platformei Civice DA au declarat că manifestaţiile organizate Dodon şi Usatîi au drept scop deturnarea protestelor sincere şi corecte din PMAN.

„Familia socialistei-dodoniste Greceanîi figurează în raportul Kroll, că a furat zeci de milioane, şi acum, camarazii ei „dodonişti” cer „Miliardul înapoi”, instalând şi nişte corturi (ilegal) în faţa Parlamentului. Şi ce credeţi, că lumea noastră încă rătăcită, zăpăcită şi sărăcită, manipulată de dihorii bandiţilor de la guvernare, îi crede pe aceşti clovni, crede în acest proiect diavolesc Dodon+Usatîi”, a declarat Nicolae Josan, unul dintre membrii Consiliului Marii Adunări Naţionale.