Principală  —  Ştiri  —  Social   —   [Foto-Reportaj] Protestul lui Dodon și…

[Foto-Reportaj] Protestul lui Dodon și Usatâi

Partidul Socialiștilor, condus de Igor Dodon și Partidul Nostru, în frunte cu Renato Usatâi a organizat la 27 septembrie, un protest împotriva actualei guvernări.

Protestatarii au ajuns în Piața Marii Adunări Naționale la ora 14:00. Mulțimea a fost întâmpinată de polițiștii care au făcut un „gard” în jurul „Orășelului Demnității” și clădirii Guvernului. Oamenii, „înarmați” cu pancarte și flagul Moldovei sau a lui Ștefan cel Mare scandau „Jos guvernarea”, „Vrem țara înapoi”, „Poporul decide”, etc. Oamenii de diferite vârste, clase sociale și interese mărșăluiesc spre scuarul Parlamentului, în „Orășelul Victorie”, acolo unde acum câteva zile au fost instalate mai multe corturi.

Menționăm că, înainte de a ajunge protestatarii lui Dodon și Usatâi pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pe scena „Orășelului Demnității”, oamenii strigau „Victorie” și anunțau că Marea Adunare Națională va avea loc la 4 octombrie, iar protestul de astăzi nu face decât să-i provoace. În același timp, „Orășelul Victoriei” din fața Parlamentului era înconjurat cu o panglică și oameni care nu permiteau accesul nimănui după aceasta, iar în surdină se auzeau cântecele trupei O-zone, fie live-ul protestatarilor care se îndreptau spre clădirea Parlamentului.