(FOTO și VIDEO) Protest la Parlament; Sute de pensionari i-au huiduit pe deputați

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aproape o mie de pensionari, o bună parte dintre ei locatari ai Orașului Demnității din Piața Marii Adunări Naționale, au protestat vineri în fața Parlamentului, huiduind demnitarii și cerând demisia acestora.

Pensionarii au pornit în marș din Orașul Demnității până la Parlament, acolo unde nu au putut ajunge până în fața instituției, întrucât un cordon de polițiști le-a împiedicat accesul. După câteva minute de discuții în contradictoriu, grupul de cetățeni a rămas să protesteze acolo unde le-a fost permis de către forțele de ordine.

Cu lacrimi în ochi, bătrânii au venit revoltați din cauza greutăților la care i-a adus actuala clasă politică, pe care o consideră drept una profund coruptă și care trebuie să plece de la guvernare.

Timp de aproape o oră aceștia au scandat împotriva actualei puteri, slogane deja devenite celebre în ultimele săptămâni de proteste organizate de către Platforma Civică Demnitate și Adevăr.

„La pușcărie!”, „Hoții!”, „Plahotniuc, nu uita, pușcăria-i casa ta!”, „Miliardul înapoi!” au scandat protestatarii, fără încă ca cineva din Parlament să iasă și să discute cu ei.

La finalul manifestației, sutele de pensionari le-au transmis deputaților că la 4 octombrie vor participa la mitingul de protest de amploare la care „vor da lovitura de grație guvernării criminale”.

Captură

ewsj

fgttr

jkui

loikjh

plkgfc

qaax

qcvbg

rfdtr

trvg

vfrsa


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...