Ultima oră

Salarii de până la 14 mii lei, oferite la târgul locurilor de muncă

În cadrul târgului sunt oferite peste 400 de locuri vacante de muncă. Agenţii economici prezenţi la tîrg caută ingineri electricieni, experţi în creditare, business analist expert, designeri pagini web, agenţi comerciali, manageri de proiecte informative, economişti, jurişti, vânzători, casieri, bucătari. Tîrgul reuneşte 28 de agenţi economici, între care şi companii cu renume mondial.

Tot astăzi, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a dat startul Tîrgului on-line al locurilor de muncă în domeniul comerţului. Tîrgul este disponibil pe www.e-angajare.md pînă la 28 septembrie şi oferă circa 1000 de locuri vacante. Doritorii pot aplica CV-urile pentru poziţiile: agent comerţ, casier, manager marketing şi vînzări, reprezentant comercial, vînzător.

Între 26 şi 31 martie curent la Chişinău a fost organizat un tîrg on-line al locurilor de muncă în domeniul construcţiilor, iar între 28 mai şi 1 iunie – un tîrg al locurilor de muncă pentru tineret. Conform datelor Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, la data de ieri în ţară erau înregistrate peste opt mii de locuri vacante de muncă.

Sursa: Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *