Președintele Parlamentului s-a ales cu o amendă şi 3 puncte de penalizare, după ce a încălcat legea la volan

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a primit o amendă de 400 de lei și 3 puncte de penalizare, după ce la sfârșitul săptămânii trecute a fost surprins încălcând legea la volan.

„Respectarea cu strictețe a regulilor de circulație rutieră este obligatorie și nu ar trebui să existe excepții. Convorbirile telefonice în timp ce te afli la volan sunt periculoase, atât pentru siguranța proprie, precum și a celor din jur și, evident, sunt interzise prin lege.
Eu am greșit și regret faptul că la sfârșitul săptămânii trecute am comis această abatere de la normă (faptul că a fost o urgență nu e o scuză)”, a scris Candu pe o rețea de socializare.

Speakerul a fost surprins de către bloggerul Andrei Fornea în timp ce-și conducea SUV-ul de lux pe bulevardul Dacia, spre aeroport.

12004959_10153633361159932_4006168038733133320_n-1-535x319

„Mă bucur că foarte mulți cetățeni, în mod special tânăra generație, înțelege pericolele care pot fi generate de nerespectarea regulilor de circulație rutieră. Faptul că încălcarea pe care eu am comis-o a fost făcută publică pe rețele de socializare este un lucru foarte bun și trebuie încurajate astfel de acțiuni”, a adăugat Candu.

Acesta mai recomandă tuturor să „respecte legea” și să „contribuie la educarea spiritului civic și a respectării regulilor de circulație”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...