Irina Vlah va efectua o vizită în Federaţia Rusă

Başcanul Găgăuziei, Irina Vlah, va efectua o vizită în Federaţia Rusă pe 23-26 septembrie, unde se va întâlni cu oficiali din conducerea Federaţiei Ruse, dar şi cu guvernatorul regiunii Leningrad.

Mâine, Irina Vlah va participa la şedinţa grupului de lucru pentru realizarea acordului de colaborare între Comitetul Executiv de la Comrat şi Executivul Sankt-Petersburgului. De asemenea, aceasta va avea o întrevedere cu guvernatorul Sankt-Petersburgului, Grigori Poltavcenko, şi cu şefii departamentelor din diverse domenii.

Pe 24 septembrie, Irina Vlah va ieşi cu un raport la Forumul eurasiatic pentru femei la invitaţia Valentinei Matvienko, preşedintele Consiliului Federaţiei (Camera superioară a parlamentului federal rus/Senatul).

Pe 25 septembrie Irina Vlah va avea o întrevedere cu Valentina Matvienko la care ei vor discuta despre perspectivele de întărirea relaţiilor între Găgăuzia şi regiunile ale Federaţiei Ruse.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.