Nume
Parola
Vizualizări: 4314
A fost lansată campania de abonare la P.P. „Monitorul Fiscal FISC.md” pentru anul 2016
mun. Chisinau, 22 Septembrie 2015 — Campania de abonare - 2016 la revista „Monitorul Fiscal FISC.md”, care reflectă poziţia oficială a SFS pe aspect fiscal, - se va desfăşura sub genericul “5 ani alături de contribuabilii oneşti”.

În 2016 revista “Monitorul Fiscal FISC.md” va aniversa 5 ani de activitate. Suntem recunoscători autorilor noştri, partenerilor, Colegiului redacţional şi Grupului de lucru pentru suportul şi abnegaţia în realizarea unui lucru util, pe care îl facem împreună pe parcursul respectivei perioade.

Acest frumos jubileu ne este un bun prilej pentru a evalua rezultatele obţinute. Am fixat nişte obiective relative dificile şi astăzi putem spune că, în general, le-am putut atinge. Unele lucruri nu au reuşit din prima, însă am muncit mult pentru a oferi cititorilor o revistă cu adevărat utilă şi interesantă. De aceea, ne face multă plăcere să primim mulţumiri de la abonaţii revistei – fie acestea exprimate în scris sau verbal. În acelaşi timp, obiecţiile şi recomandările pe care le primim ne ajută să perfecţionăm publicaţia sub aspect contextual sau de design.

În pofida crizei, ce tot durează, numărul de abonaţi la versiunea de tipar a „Monitorului Fiscal FISC.md” este într-o continuă creştere, iar pagina web www.monitorul.fisc.md este accesată zilnic de peste 2 mii personae şi tot mai mulţi utilizatori ai reţelelor sociale ne urmăresc şi ne „plac” (like). Numărul semnificativ de oameni care au încredere în noi, în informaţiile pe care le oferim, ne face să conştientizăm importanţa şi necesitatea a ceea ce facem.

Astfel, ne impulsionează şi ne inspiră să ne facem lucrul şi mai bine. Avem multe idei şi planuri noi şi, credem, că acestea vor contribui la promovarea civismului fiscal în societate, la reflectarea poziţiei oficiale a SFS pe aspect fiscale şi formarea unei poziţii civile la fiecare cetăţean al ţării noastre.

Conform statisticii, din momentul lansării revistei noastre, fiecare an mai mult de 80% din abonaţi sunt cei, care ne-au fost alături în perioadele precedente de activitate. Mulţumim cititorilor noştri pentru fidelitate şi le oferim condiţii speciale de abonare pentru 2016, dar şi multe cadouri.

Astfel, în 2016 pachetul Premium+ va include atât versiunea de tipar a revistei, cât şi acces la formatul electronic al publicaţiei www.monitorul.fisc.md, inclusive Codul fiscal pentru anul 2016 pe suport de hârtie şi web. Abonaţii noştri fideli cunosc, că disponibilitatea nelimitată a informaţiilor publicate pe site le permite să acceseze toate materialele, editate în versiunea de tipar a revistei, precum şi să utilizeze arhiva revistelor, începând cu anul 2011 şi să primească adiţional informaţii utile din domeniul economic, contabil şi financiar aferent contextului naţional, dar şi mondial şi astfel facilitând procesul decizional pentru conducătorii de întreprinderi şi managerii financiari. Deci, pentru cei care „au trecut la o nouă etapă” şi accesează doar versiunea electronică a publicaţiei, le oferim pachetul Electronic.

Partenerii noştri ne sunt alături şi în cadrul campaniei de abonare - 2016. Respectiv, aceştia oferă abonaţilor la revistă pentru anul viitor cadouri şi reduceri la serviciile prestate.

Persoanelor, care vor opta să se aboneze la pachetul Premium+, Î.S. „Fiscservinform” le acordă 20% reducere la cursurile de instruire privind modul de utilizare şi aplicare a serviciilor fiscale electronice: „Declaraţia electronică”, „e-Factura”, „Registrul General Electronic al Facturilor Fiscale”, „Contul Curent al Contribuabilului”, „Comanda on-line a formularelor tipizate”, „e-Reporting”.

Compania Bitdefender oferă tuturor abonaţilor (celor care vor alege pachetul Premium+, precum şi celor care se vor limita la pachetul Electronic) utilizarea gratuită, timp de 3 luni, a aplicaţiei Antivirus Bitdefender. Mai mult ca atât, la procurarea pachetului Antivirus Bitdefender pentru 2016, abonaţii noştri beneficiază de 30% reducere.

Ofertele menţionate vor fi disponibile persoanelor care se vor abona la revista „Monitorul Fiscal FISC.md” până la 31 decembrie 2015. Dar şi cei care vor alege să se aboneze în 2016 vor fi plăcut surprinşi de cadourile şi acţiunile promoţionale ale partenerilor noştri.

sursa: monitorul.fisc.md