România va acorda un împrumut de 150 de milioane de euro Republicii Moldova

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele interimar al PSD România, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că la şedinţa Comitetului Executiv premierul Victor Ponta a cerut mandat pentru a acorda Republicii Moldova un împrumut în valoare de 150 de milioane de euro pentru „plăţi bugetare”.

„Mâine (marţi – n.r.) va fi o şedinţă comună de guvern, între Guvernul României şi Guvernul Republicii Moldova şi premierul ne-a cerut un mandat şi i l-am acordat: România să acorde un împrumut de 150 de milioane de euro pentru Republica Moldova”, a afirmat Liviu Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, citat de Euractiv.ro.

Preşedintele interimar al social-democraţilor a spus că termenii acordului vor fi discutaţi în cadrul şedinţei comune de guvern de marţi, „urmând ca ulterior să vină cu un proiect de lege în Parlament, din acest motiv a avut nevoie (Ponta) de mandat şi de susţinere”.

Întrebat pentru ce va fi acordat acest împrumut, Dragnea a zis că moldovenii „au nevoie şi pentru funcţionarea statului şi pentru alte plăţi bugetare”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...