Germanul de la Ferrari a fost urmat de australianul Daniel Ricciardo (Red Bull) şi de coechipierul său, finlandezul Kimi Raikkonen.

Germanul Nico Rosberg (Mercedes) a terminat al patrulea, înaintea finlandezului Valtteri Bottas (Williams) şi a rusului Danil Kviat (Red Bull).

Mexicanul Sergio Perez (Force India), olandezul Max Verstappen(Toro Rosso), spaniolul Carlos Sainz jr. (Toro Rosso) şi brazilianul Felipe Nasr (Sauber) au completat, în această ordine, primele 10 poziţii.

Campionul mondial şi actualul lider al clasamentului general, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), a abandonat în turul 33, din cauza unor probleme la motor.

În turul 37, cursa a fost neutralizată, după ce un spectator a intrat pe pistă. Bărbatul a mers pe marginea pistei, înainte de a ieşi prin gardul de protecţie fără a fi preluat de forţele de ordine.

În ciuda abandonului din Singapore, Hamilton rămâne primul la general, cu 252 de puncte, în timp ce Vettel ocupă poziţia a treia, cu 203 de puncte. Rosberg este al doilea, cu 211 puncte.

La constructori, Mercedes are un avans de peste 150 de puncte faţă de Ferrari, iar Williams completează podiumul.

Următoarea etapă a CM de Formula 1, Marele Premiu al Japoniei, va avea loc pe 27 septembrie, la Suzuka.