(VIDEO) Trupa Vunk, mesaj către protestatarii de la Chişinău: „Credem în demnitate și adevăr”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trupa română Vunk a venit cu un mesaj de susţinere pentru oamenii care s-au adunat astăzi în centrul capitalei pentru a protesta, după ce guvernanţii le-au ignorat revendicările din 6 septembrie.

Formaţia pop-rock din România a transmis un mesaj video de susținere, pe pagina oficială de Facebook.

„Prieteni români, ne pare rău că n-o să putem fi cu voi astăzi la mitingul din Piaţa Marii Adunări Naţionale, dar ne pare mult mai bine că o să fiţi voi zeci de mii, aproape o sută de mii de oameni. Din păcate n-o să putem ajunge acolo pentru că suntem în munţi, filmăm un clip. Nu întâmplător piesa pe care o filmăm se numeşte „Un nou univers”. Pentru asta cred că luptaţi şi voi acum, pentru asta sunteţi în stradă – un nou univers, o lume mult mai corectă, mai frumoasă, pentru o ţară ca afară”, a transmis solistul formaţiei, Cornel Ilie, într-un clip video însoțit de mesajul „Mesajul nostru pentru prietenii din Republica Moldova, care nu se dau bătuți niciodată și astăzi și-au dat întâlnire și mai mulți în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Cu toții, credem în demnitate și adevăr”.

Mesajul nostru pentru prietenii din Republica Moldova, care nu se dau batuti niciodata si astazi si-au dar intalnire si mai multi in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau.Cu totii, credem in demnitate si adevar!

Posted by Trupa Vunk on 13 Septembrie 2015

Zeci de mii de oameni protestează la această oră în PMAN, manifestanții fiind hotărâți să stea în centrul capitalei până în momentul în care dezideratele lor vor fi îndeplinite.

Protestul se desfășoară la o săptămână după recenta manifestație, care a adunat în jur de o sută de mii de persoane în centrul capitalei, organizată de Platforma Civică Demnitate și Adevăr – DA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...