Ghimpu recunoaște că guvernarea, din care face parte și el, fură cetățenii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liderul Partidului Liberal Mihai Ghimpu a comentat printr-o postare pe o rețea de socializare protestul de la această oră din Chișinău. Acesta a scris că „cei din Platforma DA” vor să ajungă la putere pentru a „fura deja ei”.

Prin urmare, în comentariul său liberalul admite că actuala conducere, din care face parte și el, fură cetățenii.

„’Vrem Țara înapoi’ – spun cei din platforma DA! De ce, pentru ca s-o poată fura deja ei, stăpânii lor din umbră. Nu, aceasta nu se va întâmpla, pentru că în accepția noastră, a unioniștilor, „Vrem Țara înapoi” înseamnă cu totul altceva și anume – UNIREA. Iată care ar trebui să fie adevăratul sens al sloganului VREM ȚARA ÎNAPOI!!! Și noi trebuie să ni-l asumăm, nu cei, care în interes meschin, manipulează cu lumea, care are tot temeiul să fie nemulțumită. Așadar, să ne luăm Țara înapoi, pentru a o scăpa de trădători, hoți și nevoi”, a comentat Ghimpu.
ghimpu

Citește și: (FOTO) Un nou protest de amploare în PMAN: Oamenii își „cer țara înapoi”

Zeci de mii de oameni protestează la această oră în PMAN, manifestanții fiind hotărâți să stea în centrul capitalei până în momentul în care dezideratele lor vor fi îndeplinite.

Protestul se desfășoară la o săptămână după recenta manifestație, care a adunat în jur de o sută de mii de persoane în centrul capitalei, organizată de Platforma Civică Demnitate și Adevăr – DA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...