15:00:06 28.03.2024
Stiri

Membru-corespondent al Platformei „DA”

Politică 13.09.2015 09:01 Vizualizări1953 Autor: Ziarul National
Membru-corespondent al Platformei „DA”


Trustia, elegii politikoase

Ieri am discutat despre protestele anticipate, să ne alăturăm sau nu revoluționarilor din corturile PMAN? Colesovnazadov zicea că da, că trebuie să ne luăm țara înapoi de la oligarhii care o controlează și fac ce vor cu ea. Altair Necuratnîi controlează totul, toate instituțiile de stat, toate televiziunile cu acoperire exhaustivă, toate partidele și mișcările ample și vagi, nimic nu mișcă în republicuța noastră molotovenească fără permisiunea lui. Cât se mai poate răbda la nesfârșit?! Să nu fim lași iremediabili! – mă acuză Colesovnazadov, strângându-și cortul.

Dacă Necuratnîi controlează totul, de ce nu ar controla și Platforma „DA”? Eu cred că ea îi burdușită de oamenii lui! Nu vezi ce condiții înaintează? Se face în așa fel ca balonul revoluției să se dezumfle, gazele să iasă, dar nimic să nu se schimbe - i-am replicat eu. Nu se poate! - se indignă Colesovnazadov, dar zelul cu care împacheta cortul scăzu vizibil.

Acum stau și mă gândesc că s-ar putea să am dreptate și spusele mele să fie adevăr curat. Prin urmare, mai pe scurt, mă pot considera membru-corespondent al Platformei „Demnitate și adevăr”, nu-i așa?

Al vostru morcileal, tămânjir, Ion Buraga


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md