(VIDEO) Ronaldo a înscris de 5 ori cu Espanyol și devine cel mai bun marcator din istoria Realului în Primera

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid a învins cu 6:0, sâmbătă, în deplasarea de la Barcelona, cu Espanyol, iar Cristiano Ronaldo a marcat de 5 ori. Cu această ocazie portughezul, a devenit cel mai bun marcator în campionat din istoria Realului.

Portughezul nu marcase în ultimele 8 partide în care fusese pe teren, amicale și oficiale, la club sau la națională, dar a punctat de trei ori în doar 13 minute, sâmbătă, la Barcelona. A deschis scorul în minutul 7, apoi a înscris din penalty în minutul 17, iar după alte trei minute a punctat pentru 3-0 și pentru cel mai rapid hat-trick din La Liga din 1984 încoace. A mai marcat apoi o dată în minutul 61, apoi în minutul 81.

Totodată, cu cele cinci goluri reușite în disputa cu Espanyol l-a depășit pe Raul în fruntea clasamentului marcatorilor lui Real în campionat, 231. Este al patrulea golgheter al istoriei campionatului Spaniei, după Messi, 285 de goluri, Zarra, 251, și Hugo Sanchez, 234.

În Catalunya, Ronaldo a reușit cel de-al 32-lea hat-trick al carierei sale în Spania, cel mai rapid personal, în 13 minute, și astfel l-a egalat pe Messi în fruntea acestui top. În fine, cu cele trei goluri marcate sâmbătă, a ajuns la un total de 315 în cele mai puternice cinci campionate europene (84 a marcat în Anglia) fiind pe locul 4 în această ierarhie, după Jimmy Graves 366, Gerd Muller 365, și Steve Bloomer, 317.

Partida Espanyol – Real s-a terminat 6-0, Benzema înscriind și el un gol.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...