Donald Trump a preluat controlul total asupra competiței Miss Univers

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Miliardarul american și candidat republican la Casa Albă Donald Trump a anunțat vineri că a cumpărat 50% din capitalul concursului Miss Univers, deținute de NBC, obținând astfel controlul total după ce postul de televiziune refuzase să transmită competiția, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Am cumpărat jumătate din Organizația Miss Univers deținută de NBC și am soluționat toate procedurile împotriva lor. Acum o dețin 100%. Rămâneți pe fază!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

NBC și postul mexican Televisa au anunțat în 29 iunie că rup relațiile cu miliardarul și că nu vor mai transmite în iulie concursul Miss Univers, în contextul declarațiilor insultătoare ale lui Trump la adresa imigranților mexicani din Statele Unite.

O atitudine asemănătoare a avut și cel mai mare grup audiovizual în spaniolă din SUA, Univision, care a refuzat să transmită concursul de frumusețe.

În plus, NBC, care producea și difuza Miss Univers din iunie 2002, a renunțat la serviciile lui Donald Trump la celebra emisiune „The Apprentice”, pe care magnatul o prezenta de câțiva ani.

Cu mai puțin de cinci luni înaintea alegerilor primare pentru prezidențialele din 2016, Donald Trump se află în fruntea sondajelor din tabăra republicană, cu 32% din intențiile de vot, potrivit unui sondaj CNN difuzat joi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...