07:25:43 19.04.2024
Stiri

Fiica lui Whitney Houston a fost scoasă din spital. Medicii sunt însă REZERVAȚI cu privire la șansele de însănătoșire

Monden 22.03.2015 12:47 Vizualizări1024 Autor: Daniela Hadei


Fiica lui Whitney Houston a fost scoasă din spital. Medicii sunt însă REZERVAȚI cu privire la șansele de însănătoșire people.com

Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston, a fost mutată din spitalul în care se afla internată de aproape două luni, după ce a fost găsită în stare de inconştienţă în cada din sala de baie a reşedinţei sale, într-un centru de reabilitare, notează Reuters.

În vârstă de 21 de ani, Bobbi Kristina Brown a fost transferată, joi, de la Emory University Hospital din Atlanta, unde a fost internată la sfârşitul lunii ianuarie, într-un centru de reabilitare care se află în acelaşi oraş american, scrie gândul.info.

Potrivit unor surse apropiate familiei acesteia, citate vineri de NBC News, mutarea fiicei cântăreţei Whitney Houston într-un centru de reabilitare nu trebuie privită ca un semn al îmbunătăţirii stării sale de sănătate.

Tânăra se află în comă indusă încă din 31 ianuarie, întrucât medicii au dorit să reducă riscul de declanşare a unor inflamaţii la nivel cerebral.

Fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown a fost spitalizată de urgenţă la momentul respectiv, după ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei lor din Roswell, un oraş din statul american Georgia.

De atunci, familia Houston a dat publicităţii o declaraţie de presă în care a precizat că Bobbi Kristina „luptă pentru viaţa ei".


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md