Echipa noastră a pierdut un nou meci în campania de calificare la EURO 2016, în această seară, la Chişinău, 0-2, contra Muntenegrului, fiind al optulea meci consecutiv în care echipa noastră nu învinge. Savic a deschis scorul pentru oaspeţi după doar nouă minute de joc. În minutul 65, Beciraj  a dublat avantajul oaspeţilor. Pentru tricolori, de două ori s-a remarcat Milinceanu, dar incursiunile sale nu au avut efect pe tabela de marcaj.

În ultimele minute ale meciului, când spectatorii au început a părăsi tribunele stadionului Zimbru, vocile celor circa 5000 de spectatori prezenţi la meci au vociferat la unison: Demisia, Demisia!, referindu-se la înlăturarea de pe banca tehnică a selecţionerului Alexandru Curtianu.

Moldova: Cebanu - Armaş, Erhan, Golovatenco, Jardan, Patraş (Gînsari, 71), Cojocari, Gaţcan, Cebotaru (Racu, 36), Dedov, Milinceanu.

Muntenegru: Poleksić - Baša, Tomašević, Savić, Simić, Vukčević, Boljević, Marušić (Mandić, 69), Jovetić (Kašćelan, 88), Damjanović (Mugoša, 46), Bećiraj.

Grupurile de suporteri Oastea Fiara (Zimbru) şi M12 care mereu şi-au demonstrat patriotismul prin modul organizat şi activ de susţinere, indiferent de rezultatele demonstrate de echipa naţională a Moldovei, că rezultatele selecţionatei au fost şi sunt dezastruoase, au luat decizia ca la meciul cu Muntenegru să boicoteze echipa faţă de rezultatele şi atitudinea antrenorului şi a unor jucători şi nu s-a prezentat la meci. 

Revendicările:

1) Dacă obiectivul principal - calificarea, a fost neîndeplinit, atunci demisia antrenorului este una obligatorie, şi ca scop este crearea unei echipe competitive sub conducerea altui antrenor.

2) Convocarea jucătorilor pe principiul democratic şi cinstit, fără cumătrie şi legături de acest gen.

3) Convocarea doar a jucătorilor care DORESC cu într-adevăr să apere tradiţiile, drapelul, cinstea statului.

4) Jocul prestat de echipa noastră este foarte ruşinos, în care suntem deja sub: Luxembourg, Insulele Feroe, Liechtenstein,etc. Să nu mai spunem de ţările baltice, care demult ne-au întrecut în statut.