Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău continuă protestul Platformei civice „Demnitate și Adevăr, care a instalat zeci de corturi în Piața Marii Adunări Naționale.

Conducerea Federaţiei Sindicale a Educaţiei şi Ştiinţei se reunește într-o ședință.

Consiliul Superior al Magistraturii invită jurnaliștii la o întâlnire informală cu preşedintele CSM, Victor Micu.

În actualitatea internațională, potrivit agendei agenției Reuters:

La Strasbourg, președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker urmează să prezinte în fața Parlamentului European noi planuri de împărțire a refugiaților între țările europene și de accelerare a măsurilor de deportare a migranților nedoriți.

La Praga, este așteptat într-o vizită de două zile Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg.

Premierul britanic David Cameron va vorbi în fața parlamentului de la Londra.

Reprezentanți diplomatici ai Uniunii Europene urmează să sosească la Havana pentru noi convorbiri cu autoritățile cubaneze.

La Moscova, se află în vizită miniștrii de externe ai Sudanului și Sudanului de Sud pentru convorbiri tripartite cu omologul lor rus.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG