(VIDEO) Campusul Apple 2, în construcție, filmat cu o dronă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Videoclipul de mai jos, filmat cu ajutorul unei drone și editat împreună cu descrierea rostită de Steve Jobs, oferă o priveliște de ansamblu a Campusului Apple 2 aflat, în prezent, în construcție.

Creatorii materialului video și-au propus să ofere publicului astfel de imagini în fiecare lună pentru a arată evoluția celei mai mari construcții ce aparține companiei Apple, conform devour.com.

În aprilie 2006, Steve Jobs a anunțat Consiliul Local al orașului californian Cupertino că Apple a cumpărat nouă proprietăți învecinate pentru construcția ce trebuia să fie finalizată în anul 2015.

Proiectul a întâmpinat unele întârzieri, fiind demarat abia în 2014 și este așteptat să fie finalizat, cel târziu, la începutul anului 2017.

Campusul Apple 2 va cuprinde o clădire circulară, o parcare subterană, un centru de fitness, o sală pentru evenimente, un centru pentru vizitatori, o cafenea și un magazin Apple. Campusul va avea, de asemenea, și o grădină centrală cu zone special amenajate pentru ca angajații să ia masa în aer liber, potrivit hotnews.ro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...