„Dăm start „Oraşului Demnităţii şi Adevărului”, începând cu această seară. Împreună cu domnii Cheianu şi Durbală vom urmări aici, în PMAN, „Ora de ras” de la Jurnal TV. Aici se va afla stafful nostru şi grupul de intermediere şi reprezentare. Cei care veţi putea, veniţi permanent alături de noi, aici vom lua deciziile împreună când vom cere demisia lui Timofti, Streleţ, a şefilor BNM, CNA, CCA, din justiţie şi alte slugi ale oligarhiei criminale”, a declarat jurnalistul Vasile Năstase, unul dintre liderii Platformei DA.

Vasile Năstase a mai spus că la Marea Adunare Naţională de astăzi au participat şi reprezentanţii tuturor delegaţiilor internaţionale, care au monitorizat evenimentul şi cunosc ce se întâmplă la noi în ţară. „A fost o zi excepţională, una dintre cele mai frumoase zile din viaţa noastră pentru că am fost uniţi. Astăzi am pus temelia unei noi societăţi, libere şi independente, în care nu e loc de oligarhi”, a adăugat jurnalistul.

Între timp, oamenii aduc mâncare şi apă pentru protestatarii care vor rămâne să protesteze non-stop. Totodată, s-a strâns şi o sumă bani pentru activităţi organizatorice.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.