Timofti, Candu și Streleț au refuzat să discute cu protestatarii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

17:45: Și Valeriu Streleț a refuzat să se mai întâlnesca cu protestatarii, după ce aceștia i-au cerut o întrevedere la Guvern. Streleț a insistat însă ca întâlnirea să aibă loc la Ministerul Agriculturii

Premierul Valeriu Streleț va avea o întrevedere cu grupul de inițiativă al poporului astăzi, la ora 17:00, la Ministerul Agriculturii, președintele Nicolae Timofti și președintele Parlamentului, Andrian Candu, au refuzat însă întâlnirea.

„Președintele Nicolae Timofti și președintele Parlamentului, Andrian Candu, nu se vor întâlni astăzi cu grupul de inițiativă al poporului. Ei sunt gata să analizeze toate revendicările sistematizate, în următoarele zile urmând să se expună. Am avut o întrevedere cu un grup de lucru și am decis să ne întâlnim cu grupul de inițiativă astăzi, la ora 17:00, la ministerul Agriculturii”, a spus Streleț.

Printre solicitările înaintate de către grup se numără depolitizarea instituților de stat, demisia președintelui Nicolae Timofti și alegerea unui nou președinte de către popor, prin vot direct.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...