Ricardinho a deschis scorul pentru tiraspoleni cu o execuţie fabuloasă în minutul 27. 

Tot tiraspolenii au fost cei care au înscris al doilea gol, minutul 58, prin Subotic, nu înainte ca Amani, de la Zimbru, să-şi lase echipa cu un om mai puţin pe teren pentru al doilea cartonaş galben.

La trei minute după golul doi al tiraspolenilor, centralul întâlnirii a dictat penalty în favoarea chişinăuienilor, transformat de Rui Miguel.

Jo a avut ocazia de a egala în minutul 64, dar şutul său a fost scos cu o paradă de zile mari de Coşelev.

Pe final de meci, zimbriştii au solicitat un al doilea penalty, dar arbitrul întâlnirii a luat o altă hotărâre. Galben-verzii au protestat vehement în ultimele minute ale meciului, la mai multe decizii ale brigăzii de arbitraj în frunte cu Serghei Derenov.

La finalul partidei, jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei Zimbru s-au adunat în jurul arbitrilor şi i-au aplaudat ironic.

Spectatorii au fluierat şi huiduit vehement momentul în care brigada de arbitri a ieşit de pe teren.

Suporterii echipei chişinăuiene au rămas cu gust amar după prestaţia arbitrilor: Ne-au furat! Au distrus derby-ul! Nu se poate juca împotriva a două echipe pe teren concomitent! 

Oficiali ai clubului Zimbru au declarat pentru Jurnal.md că aşa nu se poate de continuat: Au făcut meciul praf! Cum să aducem investitori de afară, cum să aduci fotbalişti străini de valoare, dacă ne calcă în picioare, de faţă cu 5000 de oameni! 

După acest rezultat, Zimbru coboară pe locul al doilea în clasament, cu 13 puncte, iar Sheriff este noul lider cu 15 puncte. 

În celelalte meciuri ale etapei a VI-a, s-au înregistrat rezultatele:
Dinamo-Auto - Speranţa, 3-1
Zaria - Petrocub Hânceşti, 5-1
Dacia - Saxan 2-1

Mâine se va disputa întâlnirea dintre Academia şi Milsami.