marți, 16 aprilie, 2024
24.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeAgromotor Premium, alături de parteneri internaționali, prezintă două noi branduri de utilaje agricole la...

Agromotor Premium, alături de parteneri internaționali, prezintă două noi branduri de utilaje agricole la Moldagrotech

Recomandate

La expoziția Moldagrotech și Farmer, startul căreia a fost dat ieri 13 octombrie, participă peste 150 de companii din 5 țări, care au posibilitatea de a-și prezenta ofertele dedicate sectorului agricol din țara noastră. 

Compania Agromotor Premium a expus o gamă largă de tehnică, utilaje și echipamente ale celor mai renumite branduri germane cum ar fi Deutz Fahr, Amazone, Krone precum și brandul italian Faresin, producător de utilaje și încărcătoare telescopice. 

Anatol David, directorul general al companiei Agromotor Premium, susține că expoziția Moldagrotech este una dintre cele mai importante din sector, iar companiile agricole, dar și fermierii trebuie să participe la acest eveniment. 

„Aici sunt create toate condițiile necesare pentru prezentarea tehnicii, dar și pentru expunerea altor produse destinate sectorului agricol. Această platformă ne oferă posibilitatea de a ne întâlni și de a discuta cu clienții noștri. Participăm la această expoziție practic în fiecare an și consider că brandurile pe care le reprezentăm merită să fie expuse aici, astfel ca producătorii agricoli să aibă posibilitatea să vizualizeze și să testeze tehnica celor mai renumite și cunoscute mărci cum ar fi Amazone, Deutz Fahr și Krone. Brandurile cu care lucrăm dispun de o gamă largă de produse, încât am putea anual să venim cu câte o  noutate”.

Totodată, brandul italian Faresin a fost inclus recent în gama de mașini și echipamente agricole premium ale companiei, pentru a completa necesarul de utilaje în sectorul zootehnic alături de Krone. 

„Utilajele și tehnica de la Krone este prezentată alături de cele de la compania Faresin, Italia, deoarece ambele sunt destinate sectorului zootehnic. Pentru a putea obține produse calitative, fermierii trebuie să utilizeze tehnică și tehnologii moderne. Calitatea începe să fie apreciată și Republica Moldova, iată de ce Agromotor vine cu tehnică din gama Premium”. 

Dragoș David, Brand Manager Agromotor Premium, spune că brandurile pe care le reprezintă compania sunt deja cunoscute de către producătorii de la noi, iar tandemul Deutz Fahr și Amazone, au reușit să-și reconfirme pe deplin calitatea.

„Mai nou, atât instituțiile statului, cât și noi oferim o atenție deosebită sectorului zootehnic, iată de ce am decis să propunem agricultorilor tehnica brandului Krone, care dispune de o gamă largă de utilaje dedicate producerii de furaje. Brandul Krone era solicitat în Moldova, lucru confirmat prin utilajele de mâna a doua ce erau achiziționate anterior de către fermieri. Astfel, am decis să punem la dispoziția acestora utilaje noi, să asigurăm piese și deservirea, iar acest lucru la sigur va oferi multiple avantaje fermierilor. 

Atât Krone, cât și Amazone cuprinde întreg spectru de utilaje și echipamente începând de la combina de furajare cu peste 1000 c.p., greble, cositoare și cele mai performante balotiere. Pe de altă parte, gama e completată de încărcătoarele telescopice și remorcile tehnologice furajere pe care le reprezintă brandul italian Faresin”. 

Alături de Agromotor Premium la expoziție sunt prezenți și reprezentanții companii Krone, veniți tocmai din Germania, care au remarcat că piața din Republica Moldova este una interesantă, modernă, gată să investească în tehnică de clasa Premium.

Stefan Litz, Export Manager Krone, a subliniat că datorită calității ireproșabile Krone se poziționează pe segmentul de tehnică profi. 

„Fabrica a fost fondată în anul 1906 și este deja la a patra generație. Suntem pentru prima dată în Republica Moldova și am folosit posibilitatea de a fi prezenți la expoziția Moldagrotech pentru a vedea care este potențialul sectorului agricol de aici, ce branduri sunt solicitate și cunoscute de către producătorii agricoli. Vedem că piața dispune de branduri profesionale, iar aceasta ne oferă siguranța că există potențial și pentru utilajele și echipamentul de la Krone. Compania pune accent pe producerea tehnicii de cea mai înaltă calitate, care are drept scop majorarea productivități, mai ales că fermierii așteaptă să obțină o cantitate cât mai mare de lapte, dar și să crească animale sănătoase. Suntem interesați ca fermierii de aici să înțeleagă că alegând tehnica Krone vor avea la pachet un utilaj de calitate superioară, sigur, dar și că vor fi asigurați la timp cu un service de calitate și piese de schimb”. 

Vladimir Marcov, Division Marketing Manager Krone, spune că începând cu anul 2015, compania este lider pe piața mondială de tehnică și utilaje pentru producerea furajelor. 

„Tehnica noastră se comercializează în 60 de țări ale lumii, iar Moldova este o piață interesantă. Compania Agromotor a devenit dealer exclusiv pe segmentul premium și, cu ajutorul tehnicii de la Krone, va oferi posibilitatea fermierilor din sectorul zootehnic să aibă acces la tehnica necesară pentru producerea furajelor. În cadrul expoziției prezentăm cele mai necesare utilaje destinate atât pentru deținătorii de ferme mici, cât și pentru cei cu un număr mai mare de capete. Totodată, împreună cu Agromotor, vom aduce pe piața din Moldova combine pentru furajare, deoarece există solicitare. Compania Krone și-a propus să producă tehnică destinată unui singur segment și mă refer aici la cel zootehnic, ceea ce ne ajută să avem un produs de calitate superioară. Sperăm la o colaborare fructuoasă cu Agromotor, dar și cu fermieri din Republica Moldova, care vor achiziționa tehnica noastră și vor înregistra economie la deservire și rezultate pe măsura așteptărilor. Poziția companiei Agromotor pe piață ne oferă siguranța unui parteneriat de lungă durată”.

Ovidiu Andrei, reprezentat responsabil din partea fabricii Amazone pentru Republica Moldova, a anunțat că începând cu anul viitor în Republica Moldova se va desfășura programul de demonstrații a tehnicii Amazone.

„Prin prezența noastră venim să subliniem importanța colaborării dintre Amazone și Agromotor Premium, fiind în al patrulea an de colaborare. Am început cu gama de utilaje mai mici, după care am crescut foarte rapid și acum putem spune că reușim să aducem în piața din Republica Moldova toată gama de utilaje pe care le are Amazone. Sunt produse pe care le vindem foarte bine pe piața de aici, precum semănătoarea pentru cereale păioase Primera DMC, dar și, de doi ani, semănători pentru plante tehnice prășitoare. De anul viitor, vom aduce o mașină autopropulsată de erbicidat Amazone Pantera. Cred că, în ultimii ani, am crescut foarte mult împreună cu partenerul nostru atât pe partea de vânzări, dar și pe partea de serviciu post garanție, service, piese de schimb pe care trebuie să le furnizăm clienților noștri. Vrem să fim din ce în ce mai implicați, tocmai de asta, începând cu anul viitor, vom începe și programul de demonstrații pe care deja îl facem în România. În fiecare an, în România am avut 20-22 de utilaje demo pe care le-am pus la dispoziția clienților, pentru a primi un feedback practic și pentru ca aceștia să vadă exact cum funcționează utilajele noastre. Acest program îl vom extinde, de anul viitor, și în Republica Moldova”. 

Agromotor Premium  pune la dispoziția clienților o gamă largă de utilaje agricole, piese de schimb și activități de service, pentru a răspunde prompt la necesitățile clienților prin oferirea soluțiilor personalizate, perfect adaptate fiecărei situații.

Tatiana Caraman
Tatiana Caraman
Staff Editor

Citește și ›

Advertoriale