image
Sursa foto: Profimedia

Comparația făcută între Karim Benzema și Robert Lewandowski înainte de ”El Clasico”. Plusul francezului

Real Madrid și FC Barcelona se înfruntă în etapa cu numărul nouă din La Liga, în partida cunoscută deja sub denumirea de ”El Clasico”.

Carlos Alonso Gonzalez ”Santillana” (70 de ani), fost jucător la Real Madrid în perioada 1971 - 1988, a analizat cei doi atacanți de la grupările antrenate de Carlo Ancelotti și Xavi Hernandez și a scos în evidență plusul francezului de pe Santiago Bernabeu.

”Ca fan, este o încântare să-i vezi pe amândoi pe teren, deși există diferențe importante.

Cred că Benzema este mai complet, joacă în diferite zone ale terenului, își susține colegii, face echipa să joace mai bine și marchează multe goluri în față fără Cristiano Ronaldo.

Lewandowski este mai mult un jucător de care. Un marcator care are doar golul și golurile în minte. Benzema nu are nevoie să marcheze goluri pentru a juca bine, dar Lewandowski este mai mult un marcator”, a spus Santillana, potrivit Marca.

Înainte de ”El Clasico”, Karim Benzema a înscris de patru ori pentru Real Madrid în nouă partide jucate în toate competițiile, în timp ce Robert Lewandowski a punctat de 14 ori în 12 jocuri.

Spaniolii anunță că antrenorul Carlo Ancelotti (63 de ani) le-ar fi transmis elevilor săi la antrenamentul de joi că Barcelona este la pământ cu moralul, iar la meciul de duminică, elevii săi nu trebuie săî îi menajeze pe catalani.

”Barcelona este moartă chiar acum și singurul mod în care poate reînvia este învingându-ne duminică. Nu îi putem lăsa ( n.r. pe cei de la FC Barcelona) să câștige din nou. Aceasta este o finală”, ar fi spus Carlo Ancelotti, potrivit El Chiringuito.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: