image
Sursa foto: captură video

Pasha Parfeni și Natalia Barbu, piesă dedicată capitalei: „Te iubesc pentru ceea ce ești, dar si pentru ceea ce ai putea fi”

Interpreții Pasha Parfeni și Natalia Barbu au format un duet, lansând astăzi, cu ocazia Zilei Orașului, o piesă dedicată Chișinăului.

„La mulți ani, orașul meu iubit, plin de amintiri dar și de planuri! Ce cadou mai frumos aș putea să-ți fac de ziua ta? Doar ceea ce pot face eu mai bine - o piesă, scrisă cu toată dragostea despre și pentru tine! Te iubesc pentru tot ceea ce ești, dar si pentru ceea ce ai putea fi! La mulți ani, Chișinău!”, a menționat Pasha Parfeni.

„Chișinău nu e numai despre străzi, parcuri, școli, teatre, concerte, covoare de frunze sau cafeneaua de la colț. Chișinău nu este doar un loc pe hartă, un aeroport și o gară centrală. Și nu e numai despre ospitalitatea oamenilor lui. Chișinău este o inimă mare, poate cea mai mare inimă din Europa. Ne întoarcem mereu la Chișinău, pentru că acolo mereu e o toamnă, mereu e o mamă. Vegheat de milioane de destine, legate între ele prin amintiri și speranțe, Chișinău este locul în care nimic nu este imposibil. Puterea orașului nostru e în oamenii noștri – frumoși, înțelepți, gospodari și integri. Oriunde am pleca, mereu avem în suflet o mică parte din istoria Chișinăului. La mulți ani, cel mai frumos oraș din lume!”, a spus și Natalia Barbu.

Muzica îi aparține lui Pasha Parfeni, iar versurile sunt semnate de Yuliana Scutaru.

Noutăţile partenerilor

comentarii: