(video) Surpriză de la Pasha Parfeni și Natalia Barbu: Vezi ce piesă au lansat, chiar de Hramul Chișinăului

Pasha Parfeni și Natalia Barbu își bucură fanii chiar de Hramul Capitalei. Astăzi, artiștii au lansat o piesă dedicată orașului Chișinău. Melodia este însoțită și de un videoclip cu cele mai frumoase locuri din oraș. Muzica a fost compusă de Pasha Parfeni, iar versurile piesei îi aparține Iulianei Scutaru, soția artistului, scrie SHOK.md

Foto: captura ecran

„La mulți ani, orașul meu iubit, plin de amintiri, dar și de planuri! Ce cadou mai frumos aș putea să-ți fac de ziua ta? Doar ceea ce pot face eu mai bine – o piesă, scrisă cu toată dragostea despre și pentru tine! Te iubesc pentru tot ceea ce ești, dar și pentru ceea ce ai putea fi! La mulți ani, Chișinău!”, este mesajul lui Pasha Parfeni, după lansarea piesei.

„Chișinău nu e numai despre străzi, parcuri, școli, teatre, concerte, covoare de frunze sau cafeneaua de la colț. Chișinău nu este doar un loc pe hartă, un aeroport și o gară centrală. Și nu e numai despre ospitalitatea oamenilor lui. Chișinău este o inimă mare, poate cea mai mare inimă din Europa. Ne întoarcem mereu la Chișinău, pentru că acolo mereu e o toamnă, mereu e o mamă. Vegheat de milioane de destine, legate între ele prin amintiri și speranțe, Chișinău este locul în care nimic nu este imposibil. Puterea orașului nostru e în oamenii noștri – frumoși, înțelepți, gospodari și integri. Oriunde am pleca, mereu avem în suflet o mică parte din istoria Chișinăului. Chișinău – noi te iubim și îți mulțumim pentru povestea fiecăruia din noi! La mulți ani, cel mai frumos oraș din lume!”, a scris Natalia Barbu pe pagina ei de Facebook.



Pub