(video) Eșec pentru Sheriff, în Spania. Real Sociedad a marcat 3 goluri spectaculoase în poarta campioanei Moldovei

Sheriff a pierdut cel de-al patrulea meci din grupa E a Ligii Europei. Tiraspolenii au fost învinși de echipa Real Sociedad, Spania, scor 0:3. Partida a avut loc pe stadionul Reale din San Sebastian, iar adversarii au marcat trei goluri spectaculoase în poarta campioanei Moldovei.

Foto: FMF


Partida Sheriff – Real Sociedad a fost arbitrată de către albanezul Enea Jorgji (38 ani), arbitru FIFA din 2011. El a fost ajutat de asistenții Denis Rexha, Ridiger Çokaj, al patrulea oficial Florian Lata (toți, Albania), arbitrul asistent video Tiago Martins (Portugalia) și asistentul arbitrului video Paolo Valeri (Italia).

Observator de arbitri UEFA a fost delegat Markus Strombergsson (Suedia), iar delegat UEFA – Haraldur Haraldsson din Islanda.

Sheriff a evoluat pentru a 24-a oară în cupele europene și a susținut, ieri, al 147-lea meci. Bilanț: 44 victorii, 43 egalități, 60 înfrângeri. 

A fost al 57-lea meci al tiraspolenilor în Liga Europei! Sheriff a obținut 11 victorii și 24 de remize, iar în 21 de partide a fost învins. 



Pub