image
Sursa foto: Profimedia

Maradona are ”urmaș” la Napoli. Cum a fost poreclit georgianul din atacul italienilor pe contul oficial al UCL

Napoli s-a impus fără emoții în fața lui Ajax și în meciul retur, disputat miercuri seară în etapa a patra a grupelor UEFA Champions League.

Liderul din Italia a tranșat rapid ostilitățile, unul dintre protagoniști fiind Khvicha Kvaratskhelia (21 de ani), atacantul georgian din trupa lui Luciano Spalletti (63 de ani).

Kvaratskhelia, care a marcat și în meciul de la Amsterdam, acolo unde Napoli s-a impus cu 6-1, și-a trecut numele pe lista marcatorilor și în retur, când a punctat din penalty, minutul 62. Dincolo de aceste reușite, georgianul s-a remarcat prin travaliul său, astfel că oficialii celor de la UEFA l-au comparat cu regretatul Diego Armando Maradona.

”Kvaradona” este noul nick name al lui Kvaratskhelia, potrivit celor care se ocupă de contul oficial al UEFA Champions League.

Formația antrenată de Luciano Spalletti a deschis scorul încă din minutul trei, prin Lozano. Acesta a înscris cu capul după o combinație frumoasă cu Zielinski.

Italienii și-au dublat avantajul în minutul 16, când Raspadori a marcat cu un șut din interiorul careului.

După pauză, Ajax a redus din diferență prin Klaassen. Acesta a ajuns la o centrare în careu și a marcat cu capul.

Napoli a refăcut diferența de scor în minutul 62, când Kvaratskhelia a transformat o lovitură de pedeapsă.

Bergwijn a aprins finalul de meci când a marcat de la 11 metri în minutul 83.

Scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 89, când, după o gafă uriașă în defensiva lui Ajax, Osimhen a preluat balonul și a înscris.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: