image
Sursa foto: Profimedia

Restart pentru Simone Inzaghi și Inter: “Ne vor ține minte mult timp de acum încolo”

FC Barcelona și Inter Milano au remizat, scor 3-3, pe Camp Nou, în runda a patra din grupele UEFA Champions League, în direct la Jurnal TV.

Inter putea să-și asigure calificarea în “optimi”, dar Robert Lewandowski a înscris în minutul 90+2 pentru FC Barcelona.

Nicolo Barella (50’), Lautaro Martinez (63’) și Robin Gosens (89’) au înscris pentru vicecampioana Italiei.

Antrenorul italian Simone Inzaghi a fost eliminat în minutul 90+7, pentru proteste la adresa arbitrului Simon Marciniak.

Simone Inzaghi (46 de ani) a declarat că echipa lui a jucat foarte bine, iar acest meci poate reprezenta un “boost” de moral pentru meciurile viitoare.

"Am fost aproape să ne asigurăm calificarea, cu două meciuri rămase de jucate. I-am felicitat pe jucători pentru un meci foarte bun. Ne-am creat multe ocazii și am știut să suferim când a trebuit.

Barcelona este o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. Problema Barcelonei astăzi a fost că a dat peste adevărata Inter. Ne vor ține minte mult timp de acum încolo, aici în Spania.

Trebuia să jucăm cu mult curaj și nu am renunțat niciodată să încercăm să atacăm. Am creat foarte multe ocazii în prima parte a jocului, apoi am primit golul la finalul primei reprize.

La pauză, le-am spus băieților să joace în continuare la fel cum au făcut-o în prima repriză - pentru că știam că ne vom crea din nou multe ocazii. Astăzi am avut doar doi atacanți disponibili, dar ambii și-au făcut treaba foarte bine", a spus Simone Inzaghi, citat de Gazzetta dello Sport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: