image
Sursa foto: Profimedia

Mohamed Salah a marcat cel mai rapid hattrick din istoria Ligii Campionilor, în Rangers - Liverpool 1-7

Liverpool a înregistrat o victorie extrem de clară pe terenul scoțienilor de la Rangers, scor 7-1 (1-1), miercuri seară, într-o partidă din etapa a 4-a a Grupei A din Liga Campionilor.

În urma acestui rezultat, Liverpool și-a apropiat calificarea în primăvara europeană a Ligii Campionilor. Un singur scenariu o poate duce în Europa League: să piardă ambele confruntări rămase, cu Napoli acasă și în deplasare cu Ajax Amsterdam, la o diferență de două goluri.

În partida contra celor de la Rangers, egipteanul Mohamed Salah a înregistrat un record greu de atins, mai ales într-o competiție precum Liga Campionilor.

Egipteanul a fost rezervă în formația lui Jurgen Klopp, pentru a fi menajat, însă odată intrat și-a făcut rapid simțită prezența.

A marcat golul de 4-1 în minutul 76, iar după șase minute și 12 secunde avea deja asigurat hattrick-ul.

Așadar, Salah a înregistrat un nou record în Liga Campionilor: cel mai rapid hattrick: 6 minute și 12 secunde între primul și cel de-al treilea gol.

Cu cele trei goluri marcate miercuri seară, Mohamed Salah l-a egalat pe Sergio Aguero la numărul de reușite în Liga Campionilo - 41, fiind pe locul 17 all-time.

În acest moment, Mohamed Salah se află la doar un gol distanță de brazilianul Neymar și de italianul Alessandro Del Piero.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: