image
Sursa foto: Profimedia

Ce face Milan pentru a-l păstra pe Rafael Leao. Salariul mărit de 4 ori nu e suficient

Rafael Leao (23 de ani) este noua perlă a lui AC Milan, care strălucește de mai bine de un sezon. Portuglezul a devenit cel mai curtat jucător al milanezilor, care au câștigat titlul în sezonul trecut cu ajutorul lui.

După interesul lui Real Madrid, Chelsea este acum cea mai interesată echipă. Numai că "diavolii" fac tot ce le stă în putință pentru a nu-l pierde.

Mai întâi, "diavolii" i-au propus un salariu de 3 ori mai mare față de cele de 1.5 milioane de euro pe an. Apoi, Milan i-a propus o sumă de 4 ori mai mare, adică 6 milioane de euro, plus o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro. Jucătorul a acceptat.

Numai că Chelsea insistă, așa că, acum, Milan îi oferă 7 milioane de euro pe an, adică cel mai mare din tot lotul și printre cele mai mari din Serie A, potrivit Relevo.

În plus, noua clauză de reziliere va fi de 150 de milioane de euro, una prohibitivă chiar și pentru cele mai mari echipe. De altfel, Paolo Maldini a anunțat de ceva timp despre mărireea clauzei.

Dar chiar și așa, Chelsea este interesată în continuare de el. Actualul contract al portughezului expiră în iunie 2024, iar noua înțelegere ar urma să fie scadentă în 2026.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: