De hram, mai pe întuneric? Spînu către Ceban: Aveți grijă ca în Chișinău să nu fie risipă de energie electrică și bani, în aceste zile când toți cetățenii economisesc

Ministrul Infrastructurii e nemulțumit de luminițele cu care a fost înfrumusețat Chișinăul, în preajma hramului. Andrei Spînu a postat o fotografie cu Arcul de Triumf iluminat și l-a atenționat pe primarul capitalei să nu irosească energie electrică, în aceste zile „când toți cetățenii economisesc cu responsabilitate”.

Foto: Colaj UNIMEDIA

„Domnule Ivan Ceban, vă rog ca, măcar în aceste zile, în care toți cetățenii economisesc energia electrică cu responsabilitate, să aveți grijă ca în Chișinău să nu fie risipă de energie electrică și bani.

În această perioadă în care bombele rusești distrug sistemul energetic ucrainean de la care ne alimentăm și noi, este important să acționăm în interesul tuturor moldovenilor și să lăsăm mândria politică la o parte”, a scris Andrei Spînu.


Mesajul ministrului Infrastructurii a venit la scurt timp după ce primarul Ion Ceban a publicat mai multe fotografii despre cum arată Chișinăul în straie de sărbătoare.

Pe 14 octombrie este hramul orașului, iar în acest an sărbătoarea va dura două zile. Surpriza serii de mâine este Carla's Dreams.


Pub