Transformare totală de look: Johnny Depp și-a făcut apariția fără mustață și barbă, după zeci de ani în care această imagine l-a consacrat

Actorul hollywoodian Johnny Depp a debutat cu o transformare aproape de nerecunoscut, după ce și-a ras celebra barbă pentru un look nou.

Johnny Depp arată aproape de nerecunoscut după ce și-a ras celebra barbă. Actorul hollywoodian, în vârstă de 59 de ani, și-a prezentat noul său look proaspăt bărbierit în timp ce se afla în turneu alături de prietenul său și muzicianul premiat Jeff Beck, după ce cei doi au susținut un concert în New York, scrie alephnews.ro.

Foto:

Actorul din Pirații din Caraibe a arătat vizibil diferit față de aparițiile sale în sala de judecată, în urmă cu câteva luni, pe fondul procesului său de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard. Johnny poartă acum un look ras – după ce timp de zeci de ani a fost celebru pentru mustața și părul facial care îl caracterizează.

În urma ultimului său spectacol din New York, Johnny a fost văzut purtând o pălărie cu dungi albastre și ochelari de soare mari și albaștri, care îi acopereau cea mai mare parte a feței. În timp ce fanii așteptau afară pentru a-l întâmpina pe starul hollywoodian, ar fi putut fi iertați că l-au confundat pe celebrul actor cu altcineva, datorită schimbării drastice de înfățișare pe care i-a conferit-o look-ul său perfect ras.

Actorul a semnat autografe, a stat de vorbă cu fanii și a radiat în fotografii în timp ce poza alături de admiratorii care îl adorau și care așteptau îndelung să îl întâlnească după ultimul său spectacol alături de legenda muzicii Jeff Beck. Noul său look vine după ce a apărut vestea că procesul bombă de defăimare dintre Johnny și Amber Heard este acum subiectul unui nou film care urmează să fie lansat în doar câteva săptămâni.


Pub