De Hramul Orașului Chișinău, petrece ziua interesant. Ce evenimente vor avea loc vineri, 14 octombrie

toamnă evenimente
Foto: Jakob Owens

Ziua de mâine, 14 octombrie, reprezintă o dublă sărbătoare. E vineri, ceea ce înseamnă că începe weekendul, și e Ziua orașului Chișinău. Totodată, mâine va fi și o zi însorită, așa că nu pierde vremea și hai la evenimentele pe care ți le-am pregătit.

Hram Fest – târg de produse locale

Pe 14 și 15 octombrie, între orele 9.0 și 18.00, de Ziua Orașului Chișinău, vino la târg de produse locale pe strada Aleksandr Pușkin.

Sursă foto: Facebook/Ia Moldova Acasă
Queer Cafe: Atelier de Street Art cu QUICKSMACK & B.lazy

Pentru că Queer Cafe e un promotor înrăit al artei și în special, cea underground, în perioada 14-16 octombrie, vin-o să creezi la Atelierul de Street art cu QUICKSMACK & B.lazy, la Muzeul Zemsvei. Vor fi trei zile de teorie, pictat și multe tips & tricks.

Doritorii se pot înscrie aici.

Sursă foto: Facebook/Queer Café
Degustare vin | CHATEAU VARTELY

Vino mîine, 14 octombrie, începând cu ora 19.00 la vinăria Chateau Vartely. Toți doritorii sunt așteptați la Hora Wine, o seară plină de vinuri distincte alături de Ilinca Gorodenco.

Vinurile vor fi însoțite de gustări, iar prețul pentru participarea la eveniment este de 90 de lei.

Sursă foto: Facebook/Hora Wine
Festivalul de Film LGBT 2022

Festivalul de Film LGBT, ediția a II-a, aduce cele mai noi filme, despre și cu persoane LGBT+ din toată lumea. Programul festivalului include filme de ficțiune, documentare, de scurt și lung metraj de pe toate continentele.

Acest eveniment este organizat în cadrul festivalului Coming Out Days Fest 2022, la Digital Park, iar intrarea este gratuită.

Sursă foto: Facebook/Centrul GDM
Ajutăm la strâns ghinde

De ziua capitalei, toți cei interesați de a schimba aglomerația orașului cu liniștea pădurii, sunt invitați la strâns ghindă în Rezervația Științifică „Plaiul Fagului”.

Evenimentul constă într-o scurtă excursie în Plaiul Fagului și culesul ghindelor de stejari. Ulterior, ghindele culese vor fi folosite de silvicultorii locali, pentru regenerarea și extinderea pădurii din rezervație.

Transportul și masa este asigurată.

Sursă foto: Facebook/Plantăm fapte bune în Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ana Mărgineanu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente