image
Sursa foto: Profimedia

Kylian Mbappe s-ar fi înțeles deja cu următoarea sa echipă!

După zvonurile apărute în ceea ce privește ruptura dintre Kylian Mbappe (23 de ani) și cei de la PSG, Jan Aage Fjortoft (55 de ani), fost jucător și actual specialist ESPN, a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Twitter o informație în legătură cu viitorul atacantului francez.

Fjortoft a confirmat că Mbappe își dorește să plece de la PSG și ar exista deja o înțelegere între francez și următoarea sa echipă.

Este vorba despre Real Madrid, clubul cu care Mbappe a fost aproape să semneze încă din vară. Norvegianul a transmis că Mbappe va ajunge la Real Madrid cel târziu în vara următoarea.

”Așa cum am spus de multă vreme, după Cupa Mondială, Mbappe va merge la Real Madrid, fie în iarnă, fie în perioada de transferuri din vară. Din informațiile mele, există deja o înțelegere între cele două părți”, a transmis Jan Aage Fjortoft.

În primăvara trecută, Kylian Mbappe a fost aproape să semneze cu Real Madrid. Cele două părți ajunseseră la un acord, însă, în ultimul moment, cei de la PSG au reușit să îl convingă pe Kylian Mbappe să parafeze un nou contract cu formația pariziană.

”Șeicii” i-au promis la acel moment atacantului că va avea anumite privilegii în cadrul clubului, însă această promisiunea nu ar fi fost respectată, motiv pentru care Mbappe ar fi hotărât acum să plece de pe Parc des Princes.

Kylian Mbappe a semnat în vară un contract parcă din altă lume cu PSG, până în 2025. Cu o sumă imensă primită la semnătură, 120 de milioane de euro, plus un salariu enorm, 60 de milioane de euro pe an.

Cunoscuta publicaţie Marca anunţă că Mbappe a cerut să plece în ianuarie de la PSG, ceea ce confirmă situaţia tensionată de la PSG.

Mbappe s-ar simţi lăsat singur de către conducere în faţa duoului Neymar-Messi, ceea ce l-a deranjat foarte mult, în condiţiile în care a fost asigurat că va avea puteri sporite la club.

Mai mult decât atât, cei de la Radio Marca susţin că Mbappe ar fi cerut să părăsească echipa încă din iulie, probabil în momentul în care a fost evident că Neymar nu va fi vândut, aşa cum a cerut Kylian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: