image
Sursa foto: Profimedia

Reacția lui Allegri, după eșecul usturător al lui Juventus în Israel! Ce a spus despre demisie

Juventus a cedat în fața celor de la Maccabi Haifa, 0-2, în etapa a patra a grupelor UEFA Champions League, și are doar două victorii în ultimele nouă meciuri oficiale, în toate competițiile.

Ultima dată când Maccabi Haifa obținuse o victorie în grupele UCL se întâmpla în 2002, un 3-0 în fața lui Manchester United. La 20 de ani distanță, gruparea din Israel a învins-o pe Juventus și luptă cu torinezii pentru locul trei, PSG și Benfica părând sigure în acest moment de primele două poziții.

La finalul jocului din Israel, Massimiliano Allegri (55 de ani), antrenorul lui Juventus, a transmis că nici nu se gândește să-și prezinte demisia și că va face tot ce-i stă în putință să o scoată pe ”Bătrâna Doamnă” din ”groapă”.

”Este dificil de explicat, trebuie să rămânem tăcuți și să muncim mult mai mult. Trebuie să ieșim din situația aceasta. Vom sta în cantonament până la următorul meci, este o datorie față de club, față de noi înșine.

Este nevoie să jucăm mai mult ca o echipă. Agnelli spune că trebuie să ne fie rușine? Are perfectă dreptate, nu am avut atitudine. E o perioadă dificilă, însă îmi plac provocările și trebuie să avem curaj. Nu, nu m-am gândit niciodată la demisie”, a declarat Allegri, potrivit gianlucadimarzio.com.

Președintele lui Juventus, Andrea Agnelli, a spus după înfrângerea cu Maccabi Haifa că-i este rușine pentru ceea ce s-a întâmplat, însă a ținut să-l confirme în funcție pe Massimiliano Allegri.

În seara zilei de miercuri Jurnal TV va difuza meciul dintre FC Barcelona și Inter Milano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: