image
Sursa foto: Getty Images

"Cea mai mare minciună din istorie!" Pilar Rubio a răspuns pe loc la întrebarea "Câți bani ai în cont?"

Pilar Rubio (44 de ani) și cei patru copii l-au urmat Sergio Ramos (36 de ani) la Paris, după ce fundașul a semnat cu PSG.

Fiind departe de capitala Spaniei, Pilar Rubio a fost nevoită să renunțe la unele dintre angajamentele pe care le avea din postura de prezentatoare TV, însă, cel puțin o dată pe lună, soția lui Sergio Ramos călătorește la Madrid pentru a prezenta rubrica de modă în cadrul unei emisiuni.

Invitată la emisiunea "La Resistencia", de la Movistar +, Pilar Rubio a fost întrebată de moderatorul David Broncano câți bani are în cont. Soția lui Sergio Ramos nu a evitat răspunsul.

"E un pic de haos, pentru că trăiesc în Franța, dar lucrez în Spania. Am în cont 52.000 de euro", a răspuns Pilar Rubio.

David Broncano nu a crezut-o și a continuat: "Și în contul cel gras?"

"Vorbesc despre contul curent, cel pe care l-am verificat", a spus Pilar Rubio.

"Cea mai mare minciună din istorie", a replicat Broncano.

Sergio Ramos (36 de ani) și soția sa Pilar Rubio (44 de ani) au aniversat pe 15 iunie trei ani de la nuntă și, cu această ocazie, au decis să plece singuri în vacanță, fără cei patru copii.

Cei doi sărbătoresc în Dubai și nu se feresc să-și facă toate plăcerile. Sergio Ramos și Pilar Rubio au luat cina la un restaurant de lux, iar o fotografie postată de jucătorul lui PSG a produs rumoare pe rețelele sociale.

Fundașul și partenera sa și-au comandat câte o friptură învelită în aur de 24 de carate, a cărui preț este de 900 de euro, și nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul. Ramos a fost cel care a distribuit fotografia pe contul său de Instagram, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Criticile internauților au curs la adresa celor doi: ”Jumătate de țară lucrează 50 de ore pe săptămână să atingă acea sumă”, ”Este o lipsă de conexiune cu realitatea” sau ”Le-au mai rămas bani de un vin bun?”.

În iulie 2020, Sergio Ramos și Pilar Rubio au împărtășit cu fanii de pe rețelele sociale bucuria venirii pe lume a celui de-al patrulea copil al cuplului, Maximo Adriano. Cei doi mai au 3 băieți: Sergio Jr., Marco și Alejandro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: