image
Sursa foto: Profimedia

Decizie surprinzătoare a noului patron de la Chelsea. A făcut "casting" pentru a o înlocui pe Marina Granovskaia

Noul patron al lui Chelsea, Todd Boehly, continuă schimbările radicale la echipă, de la preluarea acesteia de la Roman Abramovich, la finalul lunii mai.

Marina Granovskaia, ultima persoană rămasă din "garda" fostului patron, a plecat în vară, așa că londonezii caută persoana potrivită pe postul de director sportiv.

Pentru asta, Boehly a făcut un adevărat "casting", având în vedere că a luat legătura cu 8 potențiali candidați. În cele din urmă, s-a oprit asupra lui Stuart Webber (38 de ani), de la Norwich, acolo unde a impresionat și unde lucrează și soția sa, Zoe Ward.

El a fost director sportiv și la Huddersfield și a mai lucrat la Wolverhampton, QPR, Liverpool și Wrexham.

Presa engleză susține că antrenorul Graham Potter a avut un cuvânt de spus în alegerea noului manager, iar Webber va accepta.

Înainte de a-l contacta pe Webber, Chelsea a discutat cu Michael Edwards, de la Liverpool, însă acesta a refuzat, după ce a impresionat prin transferurile foarte bune făcute la "cormorani".

Și Christoph Freund, de la Salzburg, a spus pas. De asemenea, Chelsea i-a mai contactat pe Paul Mitchell, Monchi, Tim Steidten, Victor Orta, Lee Congerton și Luis Campos, ultimul find deja la PSG de câteva luni.

Chelsea își propună ca mutarea să fie definitivată înainte de începerea Cupei Mondiale.

Între timp, pe postul de director tehnic, Christopher Vivell și-a dat deja acordul. El vine de la Leipzig.

Webber s-a făcut remarcat nu numai prin reușitele în manageriatul sportiv, dar și printr-o declarație de anul trecut, considerată ciudată. El a anunțat că vrea să ajungă pe Everest.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: