image
Sursa foto: Profimedia

Napoli – Ajax Amsterdam 4-2. Italienii se califică în ”optimile” Champions League: Barcelona - Inter, ACUM LIVE la Jurnal TV

Napoli a câștigat duelul contra celor de la Ajax Amsterdam, scor 4-2, în runda a patra din grupele UEFA Champions League.

În clasamentul grupei A, Napoli este lider, cu un total de 12 puncte, în timp ce Ajax este pe locul trei cu doar trei puncte.

Formația antrenată de Luciano Spalletti a deschis scorul încă din minutul trei, prin Lozano. Acesta a înscris cu capul după o combinație frumoasă cu Zielinski.

Italienii și-au dublat avantajul în minutul 16, când Raspadori a marcat cu un șut din interiorul careului.

După pauză, Ajax a redus din diferență prin Klaassen. Acesta a ajuns la o centrare în careu și a marcat cu capul.

Napoli a refăcut diferența de scor în minutul 62, când Kvaratskhelia a transformat o lovitură de pedeapsă.

Bergwijn a aprins finalul de meci când a marcat de la 11 metri în minutul 83.

Scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 89, când, după o gafă uriașă în defensiva lui Ajax, Osimhen a preluat balonul și a înscris.

Atletico Madrid a remizat pe teren propriu în compania celor de la Club Brugge, 0-0, în runda cu numărul 4 a grupelor UEFA Champions League.

În primele 10 minute, Club Brugge a fost în două rânduri aproape de a deschide scorul, însă atacanții grupării belgiene au ratat de puțin ținta. În minutul 14, Griezmann l-a pus la încercare pe Mignolet, dar goalkeeper-ul oaspeților a respins cu piciorul.

Internaționalul francez a avut din nou șansa de a marca în minutul 26, dar lovitura sa puternică de cap a fost scoasă de sub bară de portarul belgian. Cu cinci minute înainte de pauză, după un contraatac al lui Club Brugge, Molina l-a agățat în careu pe Buchanan, iar centralul a indicat prompt punctul cu var.

După ce a revăzut faza pe monitorul VAR, Danny Makkelie a revenit asupra deciziei și i-a arătat cartonașul galben jucătorului belgienilor.

Atletico Madrid a început în atac repriza secundă și, după ce spaniolilor li s-a anulat un gol pentru ofsaid, Griezmann a ratat o ocazie monumentală, din poziție de unu la unu cu portarul advers.

În minutul 82, Sowah a văzut al doilea cartonaș galben, iar Club Brugge a încheiat partida în inferioritate numerică. Cu două minute înainte de intrarea în prelungiri, Morata a ratat ocazia meciului.

Din patru metri, atacantul iberic l-a luat la țintă pe Mignolet, care a recepționat balonul în plină figură. Belgienii au rezistat până la final și și-au continuat parcursul excelent din acest sezon de UCL. Brugge a adunat 10 puncte, a bifat a patra partidă din tot atâtea posibile fără gol primit și ocupă prima poziție în grupa B. De partea cealaltă, Atletico este pe doi, cu patru puncte, înaintea meciului dintre Leverkusen și Porto, care au câte 3 puncte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: