image
Sursa foto: Profimedia

Anunțul lui Erik ten Hag cu privire la Cristiano Ronaldo: ”Nimeni nu poate face asta”

Antrenorul lui Manchester United, Erik ten Hag, a declarat miercuri că este concentrat să scoată tot ce este mai bun de la Cristiano Ronaldo, după ce atacantul de 37 de ani a marcat golul cu numărul 700 din cariera sa în meciul de campionat din weekend cu Everton.

Cel mai bun marcator al lui United în sezonul trecut, cu 24 de goluri în toate competiţiile, Ronaldo a fost folosit puţin în actuala stagiune, în care a fost de patru ori titular şi a reuşit două goluri.

Ten Hag a spus că portughezul începe să fie din nou pus la punct cu condiţia fizică, însă a atras atenția că nimeni nu poate rata pregătirea dinaintea sezonului și să fie la parametri optimi.

"Vreau să-l susţin cât mai mult. Avem anumite cerinţe de la jucători, ce aşteptăm de la anumite posturi. Vreau să scot mai bun din el, acum este într-o formă mai bună şi sunt mulţumit de asta. La început, a fost vorba de lipsa condiţiei fizice, s-a văzut încă o dată, nimeni nu poate rata un presezon", a declarat tehnicianul olandez înaintea meciului de acasă ciprioţii de la Omonia Nicosia, care va avea loc joi, pe Old Trafford, în Europa League.

United vizează primul loc în Grupa E şi va alinia cea mai bună echipă posibilă în meciul cu Omonia, echipă care i-a pus mari probleme în întâlnirea de săptămâna trecută, câştigată cu 3-2 de gruparea engleză.

"Dăm totul pentru victorie. E vorba de Europa, e greu... Le-am spus jucătorilor acum câteva săptămâni că e important să câştigăm grupa. Vrem să câştigăm toate jocurile, dar e clar, vrem să evităm asta (încheierea grupei pe locul 2 - n. r.)", a adăugat Ten Hag.

United nu va conta joi pe atacantul Anthony Martial, care a revenit de curând după o accidentare, însă a fost înlocuit în prima repriză a întâlnirii cu Everton din cauza unei probleme la şold. Martial a reuşit trei goluri în ultimele sale trei partide.

Alţi "diavoli roşii" indisponibili din cauza accidentărilor sunt căpitanul echipei, fundaşul central Harry Maguire, mijlocaşul Donny van de Beek şi fundaşul Aaron Wan-Bissaka, informează Agerpres.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: