Consilieră PSRM, agresată pe holul Primăriei: Am fost atacată și înjurată. Solicit poliția, pentru că mă tem pentru sănătatea mea

Consiliera PSRM Silvia Grigorieva susține că a fost agresată verbal, amenințată și înjurată, ieri, pe holurile Primăriei, de către un alt ales local, în timpul ședinței CMC. Aceasta a refuzat să spună numele celui care a atacat-o, dar a solicitat să fie prezentă Poliția pe tot parcursul desfășurării ședinței de astăzi a Consiliului municipal.

Foto: captura ecran

„Eu ieri nu știu din ce considerente, în holul acestei săli de ședințe am fost agresată, amenințată, înjurată, agresată verbal și atacată de un consilier. Eu solicit ca să vină Poliția și să stea de la începutul ședinței CMC până la sfârșit, pentru că eu mă tem pentru sănătatea mea, pentru integritatea și pentru siguranța mea. Eu nu vreau să vin aici și să fiu agresată în halul acesta. Vă rog mult, domnule secretar, eu și acum am emoții. M-am dus acasă cu tensiunea 170 pe 110 și până astăzi nu pot să o dau mai jos de 150. Eu nu vin aici să mă îmbolnăvesc, eu vin aici să lucrez pentru oameni, vă rog mult”, a spus consiliera PSRM Silvia Grigorieva.

„Doamna Silvia, puteți să spuneți concret despre cine este vorba?”, a întrebat președintele ședinței CMC, Victor Mîndru, consilier municipal al Partidului „Șor”.

„Nu pot, nu e mare secret, dar nu în asta constă. Eu vreau să fiu în siguranță”, a răspuns Silvia Grigorieva.

„Bine, invităm Poliția, secretariatul a înregistrat adresarea dvs. Cred că nu se va mai repeta așa ceva”, a spus Victor Mîndru.


Aleșii locali ai Consiliului municipal Chișinău s-au întrunit, astăzi, în ședință, pentru a continua examinarea subiectelor de pe ordinea de zi de marți, 11 octombrie.




Pub