(video) Alexandru Botnari, după perchezițiile de la Primăria Hîncești: Nu vă grăbiți să vă bucurați. Va veni și timpul vostru

După ce unele surse au scris că primarul de Hîncești ar fi fost reținut, după perchezițiile desfășurate astăzi, într-un dosar de atribuire frauduloasă a mai multor terenuri, Alexandru Botnari a venit cu mai multe precizări. Acesta a plasat un video pe pagina sa de Facebook, în care spune că „justiția va face dreptate”.

Foto: captură

„Sunt la serviciu, nu sunt arestat. Justiția își va face lucrul, procurorii, anchetatorii. Îmi continui atribuțiile.

Celor care tare își doresc să fiu arestat și se bucură astăzi, nu vă grăbiți. Să nu credeți că ceea ce ați făcut voi, am făcut și eu.

Va veni și timpul vostru pentru momentele neplăcute provocate celor dragi mie, soția, familia, mama.

Totul va fi bine. Justiția va face dreptate”, a declarat Botnari.

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii de la Inspectoratul Național de Investigații, au descins cu percheziții la persoane responsabile din cadrul Primăriei municipiului Hîncești, în dimineața zilei de 12 octombrie 2022. Acestea au avut loc într-un dosar care vizează atribuirea frauduloasă a mai multor terenuri în intravilanul acestei localități.

Șase persoane, bănuite în dosar, au fost citate pentru audieri de către procurorii PCCOCS. Instituția refuză să spună dacă printre bănuiți este și primarul de Hîncești, Alexandru Botnari, însă surse din primărie au declarat pentru UNIMEDIA că biroul edilului a fost percheziționat astăzi.


Pub