‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 29 martie, 2024
9.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMoldova a obținut permisiunea de a exporta material săditor de nuc în UE

Moldova a obținut permisiunea de a exporta material săditor de nuc în UE

‹ adv ›
‹ adv ›

Moldova a primit permisiunea Comisiei Europene pentru exportul de material săditor Juglans regia L. (nuc) pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene.

Potrivit ANSA, regulamentele de punere în aplicare ale Comisiei Europene au fost modificate pentru a permite importul în UE al plantelor altoite destinate plantării și al portaltoaielor în vârstă de până la doi ani, cu rădăcini goale, în repaus vegetativ, fără frunze de Juglans regia L. (nuc), originare din Republica Moldova.

Documentul în limba română poate fi accesat aici.

ANSA solicită persoanele cointeresate să lanseze negocieri cu partenerii din statele-membre ale UE pentru a stabili relații comerciale privind livrarea produsului dat în Comunitate.

Amintim că în luna august curent, Moldova a primit permisiunea Comisiei Europene de a exporta material săditor de măr (Malus domestica) către Uniunea Europeană pentru următorii trei ani.

‹ adv ›
‹ adv ›

1 Comentariu

  1. Foarte frumos să văd cum țara noastră se dezvoltă. Și aș vrea să mai adaug un eczemplu. Astăzi o afacere ați deschis dar mîine trei patru…. Țara noastră trebuie să se dezvolte pîn no să fie de recunoscut. Dacă este așa posibilitate de ce să o ratăm. Traiul trebuie să fie ieftin în Moldova. Cu resursele energetice trebuie urgent de găsit alternativă. Mă gîndeam că sar putea construi niște centrale de producere a energiei electrice prin electoliza apei oamenii în domeniu o să vă ecsplice detailat…

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii