image
Sursa foto: Profimedia

Banii nu sunt totul! Echipa care a cheltuit peste 160 de milioane de euro pe transferuri e pe ultimul loc în acest sezon

Revenită din acest sezon în Premier League, după 23 de ani de absență, Nottingham Forest are un parcurs de coșmar și ocupă ultima poziție în campionat.

De la promovarea din Championship, Nottingham Forest a efectuat nu mai puțin de 21 de transferuri, care au costat aproximativ 162 de milioane de euro. În ciuda acestor investiții, "Pădurarii" sunt ultimii în Premier League, cu doar patru puncte acumulate în primele opt meciuri.

O victorie, un egal și șase eșecuri reprezintă rezultatele lui Nottingham Forest de la promovare. Următorul joc al lui Nottingham este luni, 10 octombrie, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 3, contra celor de la Aston Villa.

În ultima zi a ferestrei de transferuri din această vară, "Pădurarii" au finalizat achiziţia fundaşului central Willy Boly (Wolverhampton Wanerers), cedarea extremei Josh Bowler (Blackpool), sub formă de împrumut la Olympicos Pireu, şi transferul fundaşului Loic Bade, împrumutat de la formaţia franceză Rennes.

Precedentul record de transferuri efectuate într-o singură perioadă de mercato în fotbalul englez îi aparţinea formaţiei Crystal Palace, cu 17 jucători recrutaţi în vara anului 2013, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Nottingham Forest, care obţinut promovarea în urma play-off-ului ligii secunde engleze, şi-a doborât totodată propriul record prin transferul mijlocaşului Morgan Gibbs-White, în schimbul unei sume iniţiale de 29,5 milioane de euro. Nou-promovata a cheltuit de asemenea sume importante pentru a obţine semnăturile atacantului Taiwo Awoniyi şi fundaşului Neco Williams, ambii achiziţionaţi cu câte 20 de milioane de euro.

Printre nou-veniții la Forest se numără internaţionalul englez Jesse Lingard, care a venit în calitate de jucător liber de contract, portarul Dean Henderson şi fundaşul stânga Renan Lodi, împrumutaţi de la Manchester United, respectiv Atletico Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: