image
Sursa foto: Instagram

Serena a încercat să o imite pe Selena. Videoclipul a adunat mii de reacții. Ce a scris Eugenie Bouchard

Serena Williams (41 de ani) s-a retras din tenis la începutul lunii septembrie, după ce a participat la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al sezonului, iar acum se bucură din plin de timpul liber avut la dispoziție.

După retragerea din tenis, Serena Williams petrece timpul cu familia sa, care pare să îi fie o companie plăcută fostei jucătoare de tenis, având în vedere ultimele imagini postate pe rețelele sociale.

Aflată în Mexic în această perioadă, Serena Williams s-a distrat de minune fredonând o piesă a Selenei. Fosta jucătoare de tenis a cântat versurile melodiei ”Bidi Bidi Bom Bom”, iar un videoclip a fost postat și pe contul de Instagram al fostei sportive, care a adunat peste 2.000 de reacții.

Eugenie Bouchard, aflată la Cluj-Napoca, pentru turneul Transylvania Open, a comentat la postarea Serenei Williams: ”Retragerea arată grozav”, a reacționat sportiva din Canada.

În vârstă de 40 de ani, Serena Williams are în palmares 23 de titluri de Grand Slam și se află pe locul 2 în topul sportivelor cu cele mai multe turnee majore câștigate, după Margaret Court (24).

În circuitul WTA, Serena Williams are 73 de titluri și se află pe locul 5 la acest capitol. Lider în clasamentul all-time este Martina Navratilova, cu 167, urmată de Chris Evert – 157, Steffi Graf – 107, și Margaret Court – 92.

În total, Serena Williams a adunat 319 săptămâni în fruntea ierarhiei WTA. Marea campioană americană şi-a încheiat cariera cu un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: