image
Sursa foto: Profimedia

”S-a săturat”. Ce l-a făcut pe Kylian Mbappe să ceară să plece de la PSG

Kylian Mbappe (23 de ani) și-a prelungit în vară contractul cu PSG până în 2024, dar pare puțin probabil să-și ducă la capăt angajamentul.

Fotbalistul francez chiar ar fi solicitat, potrivit Marca, să fie lăsat să plece în iarnă, iar relațiile dintre el și conducerea clubului ar fi glaciale.

Motivul? Kylian Mbappe este nemulțumit că niciuna dintre promisiunile făcute de șefii clubului în momentul în care a acceptat să-și prelungească înțelegerea nu a fost respectată.

Cerințele din vară ale francezului au fost, în mare, de natură fotbalistică. Astfel, Kylian Mbappe a solicitat să fie adus un atacant ”world class” și, surpriză, să fie vândut Neymar. Șefii lui PSG au acceptat imediat, mai ales că altfel l-ar fi pierdut gratis pe Kylian Mbappe, însă totul a rămas la nivel declarativ.

Neymar nu doar că nu a plecat, dar a ajuns să se certe în repetate rânduri pe parcursul acestui sezon cu Mbappe.

Jurnalistul francez Daniel Riolo anunță că, acum, Kylian Mbappe ”s-a săturat” și e hotărât să plece. Un alt aspect care l-ar nemulțumi pe francez este reprezentat de criticile pe care le primește în Franța.

În vară, Kylian Mbappe avea două variante: prelungirea contractului cu PSG sau mutarea la Real Madrid.

Transferul în Spania părea, la un moment dat, iminent, însă francezul s-a răzgândit pe ultima sută de metri tocmai ca urmare a promisiunilor primite din partea conducerii lui PSG. Din cauza situației din vară, Kylian Mbappe are ”ușa închisă” la Real Madrid.

O variantă pentru un transfer al lui Kylian Mbappe în iarnă este Liverpool.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: