image
Sursa foto: Profimedia

Mbappe nu e singurul! Omul ajuns în vară la PSG, gata să plece și el

Kylian Mbappe (23 de ani) a cerut să plece de la PSG în perioada de mercato din iarnă, iar Luis Campos (58 de ani), director sportiv al campioanei din Ligue 1, este gata să-l urmeze.

Mbappe s-ar simţi lăsat singur de către conducere în faţa duoului Neymar-Messi, ceea ce l-a deranjat foarte mult, în condiţiile în care a fost asigurat că va avea puteri sporite la club, și nu mai vrea să rămână pe Parc des Princes.

Dar starul francez nu ar fi singurul om care ar urma să o părăsească pe PSG. Potrivit Le Parisien, Luis Campos, cel care l-a descoperit pe Mbappe la 14 ani și l-a luat la Monaco, va pleca și el. Directorul sportiv al parizienilor este extrem de atașat de ”copilul său de suflet” și nu ar mai dori să continue, dacă Mbappe va merge la altă echipă.

"Este adevărat că îi cunosc bine familia, de când Kylian avea 14 ani. Avem o prietenie grozavă" , a declarat Luis Campos în urmă cu un an, într-un interviu pentru L' Echipe.

O altă mare surpriză ar fi cea legată de destinaţia lui Mbappe, pentru că francezul nu vrea să dea curs propunerii de la Real Madrid! Atacantul francez ar fi fost deranjat de reacţiile venite de la Madrid după ce el a decis să rămână la Paris.

În aceste condiţii clubul care i-ar putea satisface pretenţiile foarte mari ar fi Liverpool, care s-a aflat între cele care au încercat să-l transfere la finalul sezonului trecut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: