(foto) Se unește opoziția? Chicu, Ceban, Batrîncea și Deliu, la aceeași masă în cadrul Platformei „Agenda Comună”: Despre ce au discutat

Reprezentanți ai 8 formațiuni politice din țară s-au întrunit astăzi în cadrul Platformei „Agenda Comună”. Printre cei prezenți la discuții a fost fostul premier Ion Chicu, primarul capitalei, Ion Ceban, președintele PLDM, Tudor Deliu, deputatul BCS, Vlad Batrîncea, ș.a.

Foto: congresulcivic.md

Potrivit unui comunicat emis de Congresul Civic inițiatorul primei ședinței este Ion Dron, care a și moderat întrunirea. Prezenți au fost Ion Ceban, Vlad Batrîncea, Adela Răileanu, Maxim Lebedinschi, Ion Chicu, Tudor Deliu, Iurie Muntean, Mihail Poleanski și Mark Tkaciuk.

„Găsirea unei soluții pentru criza gazelor și cea energetică, rezolvarea problemei creșterii prețurilor și a tarifelor, rezistența competentă la atacul guvernului asupra drepturilor civile - toate acestea se află în epicentrul atenției platformei Agenda comună”, se menționează în notă.

Cei prezenți au convenit să țină marți ședințe publice deschise și și-au exprimat disponibilitatea de a fi cât mai generoși în prezentarea de idei și propuneri, precum și în găsirea de noi forme de cooperare politică.



Pub