image
Sursa foto: Getty Images

E oficial! Barcelona îi va construi o statuie lui Lionel Messi în fața stadionului Camp Nou

Leo Messi (35 de ani) a plecat de la Barcelona în vara anului 2021, în urma problemelor financiare întâmpinate de formația de pe Camp Nou.

Argentinianul a semnat cu PSG, însă suporterii Barcelonei speră ca Messi să revină curând la formația blaugrana.

Joan Laporta, președintele catalanilor, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că o statuie a argentinianului va fi construită în fața stadionului Camp Nou, din respect pentru realizările lui Messi obținute la Barcelona.

”Vom construi o statuie pentru Lionel Messi în fața stadionului Camp Nou. Am luat deja această decizie”, a transmis Joan Laporta, potrivit Goal.

Contractul lui Leo Messi la Paris Saint Germain va expira la finalul acestui sezon, însă argentinianul va lua o decizie în ceea ce privește viitorul său abia după Cupa Mondială.

Lionel Messi nu ar fi luat, încă, nicio decizie legată de viitorul său. Deocamdată, nu vrea nici să negocieze cu PSG prelungirea contractului, nici să se gândească la o posibilă revenire la Barcelona.

Goal.com scrie că Lionel Messi a decis să-și concentreze toată atenția pe fotbal în această perioadă și că hotărârea finală legată de viitorul său va fi luată după Cupa Mondială din Qatar.

Astfel, viitorul lui Lionel Messi va rămâne incert până la începutul anului viitor, când va intra în ultimele șase luni de contract cu PSG, ceea ce-i oferă posibilitatea să negocieze cu orice club.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: