marți, 23 aprilie, 2024
4.4 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Corteva lansează erbicidul Citadel pe piața Republicii Moldova

VIDEO. Corteva lansează erbicidul Citadel pe piața Republicii Moldova

Recomandate

Tradițional, pentru noua campanie comercială 2023, Corteva Agriscience vine cu mai multe noutăți. De această dată, miza este erbicidul Citadel®, anunțat drept cel mai inovator erbicid din cultura de cereale păioase.

„Erbicidul lider în România, cunoscut sub denumirea Bizon™, la sigur va deveni alegerea numărul 1 și a fermierilor din Moldova într-un timp foarte scurt. Citadel® ajută culturile cerealiere păioase să vegeteze fără buruieni încă din toamnă. Practic, buruienile nu consumă din hrana cerealelor păioase. Erbicidul este eficient și în primăvară, asigurând o cultură lipsită de buruieni.

Astfel, productivitatea pe care o asigură acest erbicid este superioară, vorbim de un adaos de 400-500 de kilograme per hectar față de erbicidarea clasică de primăvară”, a menționat Jean Ionescu, Country Leader Corteva România & Moldova, în cadrul evenimentului de lansare.

Citadel® este un erbicid postemergent, selectiv pentru cereale păioase, cu aplicare în toamnă pentru combaterea buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate anuale. 

Se aplică toamna, în postemergență, la culturile de grâu și orz de toamnă, triticale, secară, în doză de 1 litru/ha, începând cu faza de o frunză până la stadiul culturii tratate de 3 frați (BBCH 11-23), cu excepția culturii de secară, unde se aplică până la 3-4 frunze (BBCH 11-14), iar buruienile dicotile să nu depășească faza de 4 frunze.

Mai multe detalii despre produs aflați pe corteva.md, iar pentru a afla și alte noutăți ale companiei, urmăriți video-ul realizat în cadrul evenimentului de lansare.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale